Vår personal

Alla bra
Hos Wieselgrens Tandläkarna jobbar trygga och erfarna tandläkare och tandsköterskor.

Tandläkare Anna Holmstrand, med över tjugo år i yrket, gillar hantverket inom tandvård. Hon är mån om att patienterna ska känna sig trygga och att lagningar och åtgärder blir estetiskt tilltalande. Hennes motto är att ingen ska behöva känna sig rädd när de går till tandläkaren.

Tandsköterska Rita Nieminen är spindeln i nätet hos Wieselgrens Tandläkarna. Rita är ansvarig för tidbokning, kallande av patienter och återbud. Hon arbetar också med röntgen, borttagning av tandsten och annan förebyggande tandvård. Rita hjälper gärna till med råd kring tandvård.

Tandläkare Minh Olausson är en erfaren tandläkare som brinner för kirurgi och protetik. Med värme, tålamod och lyhördhet är hon uppskattad även av våra mest tandvårdsrädda patienter. Hon gillar också att hålla sig à jour med senaste utvecklingen inom tandvården. Hon är noggrann i sitt arbete och är inte nöjd förrän patienten är nöjd.

Tandsköterska Mie Elmeskär är en tandsköterska som kommer från Blekinge. Hon assisterar tandläkare Anna Holmstrand, jobbar med förebyggande tandvård, även allt i allo på kliniken. Mie är alltid pigg och glad och vill att patienterna ska känna sig väl omhändertagna.

Tandsköterska Sanna Andersson kombinerar sina intressen för munhälsa och kost som tandsköterska. Sanna assisterar både tandläkarna Anna Holmstrand och Minh Olausson, hon finns även i receptionen och sterilen med diverse uppgifter.