Om oss

Wieselgrens Tandläkarna i Göteborg erbjuder allmän traditionell tandvård och estetisk tandvård för ett vackert leende. En undersökning hos oss utförs av tandläkare med hjälp av våra tandsköterskor.

Praktiken har funnits på Wieselgrensplatsen 29 på Hisingen sedan 1960-talet, men huserar nu i helt nyrenoverade fräscha lokaler.

Vårt mål är att få våra patienter att känna sig trygga och väl omhändertagna. Med ett personligt bemötande lyssnar vi gärna på dig och dina önskemål, vad som är viktigt just för Dig. I möjligaste mån försöker vi tillgodose dina behov men även ta fram alternativ samt ge olika kostnadsförslag.

Många lider svårt av sin tandvårdsrädsla och det blir en ond cirkel. Vi tar gärna emot dig med tandvårdsrädsla och det underlättar om vi får veta det innan, så kan vi avsätta extra tid för att kunna lyssna, informera om vad vi gör för att dämpa oron.

Wieselgrens Tandläkarna är en del av Praktikertjänst och kvalitetsdiplomerade av Praktikertjänst. Vi är medlemmar av Sveriges Tandläkarförbund och anslutna till Privattandläkarna och Försäkringskassan.

Hos Wieselgrens Tandläkarna kan du känna dig trygg.